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FAKULTÄT FÜR LEBENSWISSENSCHAFTEN: LEBENSMITTEL, ERNÄHRUNG UND GESUNDHEIT

Professur für Biochemie der Ernährung – Prof. Dr. Henkel-Oberländer

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Publikationen

Jahrgang    2022   2021   2020   2019   2018    alle Jahre

2022

Huschek, Gerd; Rawel, Harshadrai M.; Schweikert, Torsten; Henkel-Oberländer, Janin; Tchewonpi Sagu, Sorel
Characterization and optimization of microwave-assisted extraction of B-phycoerythrin from Porp ...
In: Bioresource Technology Reports Bd. 19 (2022)
doi:10.1016/j.biteb.2022.101212 ...

Bishop, Christopher A.; Machate, Tina; Henning, Thorsten; Henkel, Janin; Püschel, Gerhard; Weber, Daniela; Grune, Tilman; Klaus, Susanne; Weitkunat, Karolin
Detrimental effects of branched-chain amino acids in glucose tolerance can be attributed to val ...
In: Nutrition & Diabetes Bd. 12 (2022)
doi:10.1038/s41387-022-00200-8 ...

Püschel, Gerhard Paul; Klauder, Julia; Henkel, Janin
Macrophages, Low-Grade Inflammation, Insulin Resistance and Hyperinsulinemia : A Mutual Ambiguo ...
In: Journal of Clinical Medicine Bd. 11 (2022) Heft 15
doi:10.3390/jcm11154358 ...

Verantwortlich für die Redaktion: Univ.Prof.Dr. Janin Henkel-Oberländer

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